Auto-Alarmmakers Mario is SCM-gecertificeerd!/

Auto-Alarmmakers Mario   |   Alarm voor uw auto

Auto Alarmmakers Mario is een SCM erkend inbouwstation.
De montage van uw SCM goedgekeurde autobeveiliging wordt volgens de SCM richtlijnen uitgevoerd.

Auto Alarmmakers Mario kan uw auto voorzien van een alarmsysteem in de klasse 1 t/m 5. 

Auto-Alarmmakers Mario - Autoalasrm en Volgsystemen  Klasse indeling Alarm-en volgsystemen SCM

Klasse 1 - Startonderbrekers.
De eerste soort beveiligingssystemen bestaat uit een elektrisch systeem met ten minste een dubbele automatisch inschakelende blokkering. Deze tweevoudige blokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor en een andere, extra blokkering, meestal op de brandstofvoorziening. Het systeem bevat geen inbraakdetectie en geen alarmering. Bij voertuigen die af-fabriek al zijn voorzien van een goedgekeurde startblokkering werkt deze op het motormanagement.
Klasse 2 - Alarmsystemen bestaan uit een automatisch inschakelende dubbele blokkering (net als klasse 1), inbraakdetectie en alarmering (sirene).
Klasse 3 - Alarmsystemen hebben naast de beveiliging van klasse 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening

Sinds begin 2002 is de SCM begonnen met de certificering van voertuigvolgsystemen. Met deze systemen is het mogelijk om een gestolen voertuig na de diefstal te traceren. Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem.

Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat.
Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingsensor
of na een diefstalmelding van de eigenaar. Dit resulteert in de volgende klassenindeling:


Klasse 1 + Voertuigvolgsysteem = klasse 4
Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat niet geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm= klasse 4
Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm = klasse 5


Wij werken met meerdere merken alarmen, hierdoor zijn wij goed op de hoogte van alle informatie die benodigd is.

Enkele bekende merken die wij leveren en voor u inbouwen zijn: ASN alarm, Cobra, Gemini, GT alarm, Autonix, Keeper, Serpistar, Texalarm, etc..

Wij leveren en bouwen alarmen in vrijwel alle merken auto's.


Cobra - Car SecurityLogo GeminiASN logoGT Autoalarm